Skarmbild-6-1

Vilka är vi?

Kvinnojouren är en ideell förening som inte är bunden vare sig politiskt eller religiöst. Vi arbetar för kvinnor och deras barn som är utsatta för våld och förtryck.

Vi har tystnadsplikt och vi respekterar om du föredrar att vara anonym. Även om du själv inte är drabbad får du kontakta oss som anhörig, vän, arbetskamrat eller den som står utanför som betraktare.

Vi kan hjälpa dig som har blivit utsatt på olika sätt. Vi kan stötta dig via telefonsamtal, du kan boka in ett besök hos oss eller vi kan också ta emot dig och dina barn tillfälligt i vårt boende om du behöver komma ifrån din situation snabbt.

Om du behöver hjälp med olika kontakter som exempelvis sociala myndigheter, polis, vård, advokat eller andra kontakter så stödjer vi dig i dem.

Vi går ut och informerar och föreläser om våra kunskaper och erfarenheter inom dessa ämnen, och även i förebyggande syfte.

Föreningen har två anställda och även kvinnor som arbetar ideellt i jouren.

Kontakta oss

E-post

info@kvinnojourenkak.se

Kontakt för media

styrelsen@kvinnojourenkak.se

Telefon

0221-244 90

Kontorstid

Mån-Fre 9:00 - 16:00

För information om jourchattens öppettider, kika på Instagram och Facebook!

Kvinnofridslinjen har öppet dygnet runt.

Snabbutgång
Om du behöver lämna sidan snabb kan du klicka på den gula och svarta ikonen som finns längst ner till höger så öppnas SVTs hemsida.